Què és la kinesiologia holística?

Kinesiologia holística

La kinesiologia o cinesiologia neix al voltant dels anys seixanta. El Dr.George Goodhearth comença a estudiar la relació entre la salut i el moviment del cos. Donant lloc a la kinesiologia aplicada.

És amb el belga Dr. Raphael Van Assche als anys vuitanta que sorgeix la kinesiologia holística (KH). Estudia el moviment inconscient del nostre cos directament relacionat amb l’inconscient de la nostra ment. La KH ens permet trobar reflexes inconscients del moviment del cos que determinen amb exactitud l’origen de la patologia (alimentari, emocional, hàbits, genètica, epigenètica, patògens, orgànic, neuronal, geopaties….) alhora que ens proporciona la informació necessària per abordar el conflicte i trobar la millor solució.

Un petit acte reflex imperceptible pel nostre conscient, modifica l’estructura de les nostres cadenes musculars. Així podem determinar, mesurant a través d’un lleuger estirament de braços o cames, si les cadenes musculars han reaccionat a un determinat estímul. Aquest estímul pot ser físic o emocional. Si l’inconscient reacciona a aquest estímul, veurem com una de les nostres escàpules «campaneja» donant lloc a l’escurçament d’una cadena muscular. És a dir, veurem momentàniament un braç o una cama més curta que l’altre. Aquest reflex és conegut com a AR (de l’anglès «arm reflex»).

Segons la nostra opinió basant-nos en la nostra experiència, avui en dia no hi ha millor manera de fer una anàlisi bioquímica del nostre cos que amb la KH. És essencial en la nostra consulta gràcies a la quantitat d’informació que ens pot aportar.

Leave a Comment

Back To Top